Η ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία καφέ- ζάχαρης και άλλων αγροτικών προϊόντων από το 1994.

     Το 2006 προχώρησε στη δημιουργία 2 MARKETS cash & carry (ένα στο Κ. Σχολάρι και ένα στο                              Καλοχώρι) και παράλληλα στην εισαγωγή ειδών supermarket.

   To 2012 εγκαινιάσαμε 2 νέα υπερκαταστήματα στην περιοχή του Φοίνικα και Καλοχωρίου όπου εκτός από είδη Supermarket διαθέτουν προϊόντα ψυγείου και μαναβικής. Οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας σε επώνυμα είδη, βοήθησαν στο να αποκτήσουμε γρήγορα σταθερούς πελάτες και να φέρουμε περισσότερα είδη.

   Η δυναμική παρουσία και η αξιοπιστία της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει το καταναλωτικό κοινό που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του , πράγμα το οποίο μας κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενους και μας τιμά.

   Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους επαγγελματίες γίνεται γιατί μπορούμε να τους προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που υπάρχουν στην ελληνική αγορά σε επώνυμα είδη. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γίνεται φθηνότεροι, αλλά με καλύτερα κέρδη και να αποκτήσετε επώνυμα είδη σε τιμές που ανταγωνίζονται μεγάλες αλυσίδες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα καταλάβετε τα οφέλη της συνεργασίας μας!

   Σήμερα, η εταιρεία μας βρίσκεται σε σταθερό ρυθμό ανάπτυξης με αποτέλεσμα το συνεχές άνοιγμα νέων καταστημάτων.

Παρουσίαση στα ελληνικά.

pdf_download_icon

 Presentation in english.

pdf_download_icon